zaterdag 16 augustus 2014

Hoe word je gelukkig?Hoe word je nu het beste gelukkig en natuurlijk hoe blijf je dat?. Want als je immers gelukkig bent, dan straal je! En stralen is natuurlijk mooi zijn en mooi zijn is beauty! Ik ga je tips geven om gelukkig te worden maar ga je ook je plus en min punten laten zien. Laten we beginnen met het eerste deel van gelukkig zijn: Jezelf.

Laten we beginnen met de vraag: wat is geluk? Volgens het woordenboek is het een gunstige loop van omstandigheden, voorspoed, genieten en tevreden zijn. 

Uiteraard begint geluk bij je zelf. Het geluk wat je namelijk doorgeeft aan een ander ander krijg je zelf ook terug. Dat wil dus zeggen dat als jij geen geluk in je hebt je dus ook geen geluk doorgeeft en dus geen geluk terugkrijgt. Dit is uiteraard voor niemand fijn, daarom geef ik je hierbij tips.

Laten we beginnen met de meest simpele dingen: lach eens vaker naar iemand, zeg hoi! tegen iemand op straat of help simpelweg dat oude vrouwtje in de supermarkt?  En zeg nu eens eerlijk; vind jij het niet leuk om te horen hoe leuk die broek die je aanhebt is? Zeg eens 'hey, dat shirtje staat je goed' of 'wat zit je haar leuk!' tegen iemand en die gene zal meteen gaan stralen en je geluk geven. Als je eenmaal een paar keer iets liefs of leuks hebt gedaan tegen of met die gene zal die gene een band met je krijgen. En die band is ook geluk. Simpel weg iets voor een ander doen werkt ook altijd goed.

Kortom, doe eens liefs, praat met iemand en tenslotte wees zelf ook gelukkig!

Bedankt voor het lezen, geniet van je middag! X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, lief! ♥
Mijn reacties modereer ik zelf. Het kan soms dus even duren voordat je je reactie online ziet staan.