zondag 5 oktober 2014

Inspired By AutumnZoals ik een tijdje geleden al had geschreven in de herfst tag  ben ik echt dol op de herfst! Ook ben in dol op inspiratie post met daarin food, beauty, fashion en diy inspiratie. Hoe kun je dit beter combineren dan in een nieuw soort artikel: Inspired By Autumn. In deze reeks vind je enorm veel inspiratie voor de herfst met niet alleen veel foto's maar ook leuke tips, plaatsen om naar toe te gaan in de herfst en kleding.

Ieder artikel bestaat uit 5 onderwerpen namelijk: Kleding, Eten, Drinken, Nagels en  een plaats om naar toe te gaan!Kleding


 Warme tinten zijn deze herfst helemaal in maar ook de koude tinten mogen naar mijn mening niet ontbreken. De eerste outfit is een lekkere comfortabele outfit met een dik, warm vest en warme uggs eronder. Doordat de uggs auburn/bordeaux kleur zijn en die tinten ook voorkomen in het vest maken deze het plaatje echt af!

De tweede outfit is wat koeler maar is desondanks alsnog geschikt voor de herfst! De boyfriend jeans is een echte mode-musthave en in combinatie met de witte alstars en een simpel blauwe blouse staat dit erg leuk!

EtenIts cookie time! Hoe leuk zien deze herfstkoekjes eruit? Heel makkelijk om zelf te maken en het zien er ook nog is heel erg leuk uit! Leuk voor bij de koffie of thee of op een feestje.

Drinken

Bron


Wat nog meer onmisbaar is in de herfst is warme chocolademelk! Lekker voor de tv met een grote kop chocolademelk of als het nog een beetje warm is s' avonds bij een kampvuur of vuurkorf, herfst gevoel!

Nails Geel, oranje, rood, bruin, echte herfsttinten! En hoe leuk is het dan om deze gedurende de herfst ook echt op je nagels te dragen door middel van een leuke nailart!

Place to Go 

Het bos, de ultieme plaats om lekker te wandelen, misschien wel te picknicken of om gezellig foto's te maken. Het gekraak van de blaadjes onder je voeten, de zon die door de bomen schijnt en vooral alle mooie kleuren, wauw!

Wat is jou favoriete herfstmoment?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, lief! ♥
Mijn reacties modereer ik zelf. Het kan soms dus even duren voordat je je reactie online ziet staan.