woensdag 31 december 2014

Mijn 2014


2014, 
Een jaar met veel positieve kanten maar ook een jaar met veel negatieve kanten. Het jaar waarbij ik heel hard heb moeten knokken voor examens maar toch, ondanks de vele stress, uren lang leren en heel hard moeten werken, mijn diploma heb gehaald. Ook was dit het jaar waarbij ik aan een nieuwe opleiding ben begonnen en het jaar waarbij ik veel nieuwe vrienden en vriendinnen heb leren kennen. Maar helaas ook was 2014 ook het jaar waar ik er achter ben gekomen wie nu mijn echte vrienden en vriendinnen zijn en wie er altijd achter mij zullen staan! Het jaar waarin ik heb geleerd dat mensen zich anders kunnen voordoen dan dat ze werkelijk zijn. En het jaar waarin ik al 2 jaar zonder mijn lieve opa moest leven en hele lieve mensen ben verloren.
2014 was een jaar waarvoor ik al mijn lieve familie, vrienden en vriendinnen wil bedanken voor al het liefs en geluk dat ze mij hebben gebracht! 

Natuurlijk wil ik bij deze mijn lieve volgers een hele fijne jaarwisseling wensen, geniet ervan en maak wat moois van 2015!


Liefs Annemae

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, lief! ♥
Mijn reacties modereer ik zelf. Het kan soms dus even duren voordat je je reactie online ziet staan.