donderdag 29 oktober 2015

Review | Primark lipstick


De herfst is begonnen dus het word weer tijd om nieuwe lipsticks te kopen. Ik was toe aan een nieuwe lipstick, ik heb nu twee lichte zomer kleurtje, en kocht er twee toen ik samen met een vriendin in de stad was.
Beide lipsticks zijn er netjes uit. Ik heb er zo'n hekel aan als er een grote sticker op zit bijvoorbeeld. Gelukkig zit dit op beide lipsticks niet. Ik vind de lipstick met de zwarte huls het mooiste. Ik vind de gouden huls er een beetje goedkoop uitzien, niet helemaal mijn ding. Ook vind ik het jammer dat er met grote letters P.S. I love... lipstick op staan geschreven. Verder vind ik het erg handig dat de onderkant doorzichtig is zodat je de kleur goed kan zien!
De eerste kleur is een mat rode kleur. Het aanbrengen gaat was stroef maar dit komt omdat het een matte lipstick is. De kleur is erg fel en knalt goed van mijn lippen af. De tweede kleur is een roest-bruine kleur die erg goed draagt in de herfst. Toevallig heb ik een vest in dezelfde kleur dus dat matched goed samen. Het fijne van deze lipsticks vind ik dat ze een hapje en een drankje goed overleven. Op een schooldag van 8:30 tot 15:45 werk ik mijn lipstick 1 a 2 keer bij. Hij blijft dus goed op mijn lippen zitten.

De kleur lijkt hier meer op een bruine, oud roze kleur maar in het echt is de kleur meer roest bruin

De lipsticks zijn te koop bij Primark. De prijzen liggen tussen de €1,50 en de €2,00.  De lipsticks zijn verkrijgbaar in ongeveer 4 tot 5 kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, lief! ♥
Mijn reacties modereer ik zelf. Het kan soms dus even duren voordat je je reactie online ziet staan.