zondag 21 februari 2016

Een droom slaapkamer

Bron- Pinterest

Ik ben mijn kamer zat. Ik vind de kleur op mijn muren, limegroen, niet meer mooi. Het past ook niet meer bij mij vind ik. In mei word ik 18 jaar en wil ik graag een meer volwassen kamer. Daarom heb ik meubels uitgezocht en een plattegrond gemaakt. Vandaag deel ik mijn ideeën met jullie. :-)Meubels en kleuren

Bron- Pinterest & webshop IKEA

Als eerste de meubels en kleuren voor mijn kamer. Deze zijn immers het belangrijkste. Ik wil graag mijn meubels wit hebben, dit zorgt voor een open en rustige kamer. Omdat ik helemaal klaar ben met het lime-groen op mijn kamer wil ik een andere, rustige kleur. Denk hierbij aan bruin tinten zoals taupe en grijs. Dit zijn kleuren waar je minder snel op uitgekeken raakt en kleuren die makkelijk te combineren zijn met andere kleuren.

Ik heb gekozen voor moderne, strakke, witte meubels. Het eerste wat ik had gevonden was het bed. Hier ben ik verder op in gegaan qua andere meubels. Wat ik fijn vind aan het bed is dat het een twijfelaar is, net tussen een eenpersoons bed en een tweepersoons bed in.  Ondanks dat ik niet mega veel ruimte op mijn kamer heb, wil ik toch graag een bureau op mijn kamer. Ik werk voor school, stage en voor de blog veel aan mijn bureau. Een ladekast is een makkelijke optie om spullen op te bergen of spullen zoals mandjes op te zetten. 

Inspiratie
Bron- Pinterest
Ik vind de strakke inrichting met de witte ladekasten erg mooi. Ik ben een enorme fan van witte, strakke meubels. De combinatie met de verschillende grijstinten maakt het heel minimalistisch.
Ook schilderijen en lijstjes met foto's ga je zeker terug vinden op mijn slaapkamer. Vooral foto's van steden zoals Londen en  New York vind ik erg mooi om op te hangen in mijn kamer. Ook foto's van de natuur staan hier erg mooi tussen. Zeker als je een combinatie maakt zoals hierboven met verschillende lijstjes vind ik  het erg mooi staan.                                                                  Bron- PinterestIk vind zulke kastjes zo leuk! Mede doordat mijn bed ook open delen heeft past dit er wel goed bij. Doordat je verschillende manden kan gebruiken kun je de kleuren die je op je kamer hebt goed laten terug komen.  Ook kun je op het kastje een lamp zetten zodat je ook in je bed kan werken zonder dat je in het donker zit. 2 opmerkingen:

  1. Die vierkante vakjeskast heb ik ook! In 't zwart. Vind de foto's die je gekozen hebt zooooo mooi! Ik vind het altijd zo moeilijk om dan zelf met losse items zo'n sfeer na te maken. Maar het gaat erg mooi worden :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke inspirerende foto's! Ik heb in mijn slaapkamer ook zo meubel met allemaal lijstjes erboven op! ^^ -x-

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, lief! ♥
Mijn reacties modereer ik zelf. Het kan soms dus even duren voordat je je reactie online ziet staan.