Over Annemae & haar blog

OVER ANNEMAE EN HAAR BLOG

- Foto door Jill Bakker
ANNEMAE
Mijn naam is Annemae, 18 jaar oud, wonend in de omgeving van Nijmegen en student in hart en nieren. byAnnemae is mijn persoonlijke stukje internet waarop ik deel wat ik leuk vind. Naast studeren, - wat ik trouwens enorm leuk vind - , roer ik regelmatig in de pannen of in een beslagkom, ben ik verslaafd aan social media en probeer ik regelmatig met vriendinnen een dagje weg te gaan, een terrasje te pakken of een avondje ouderwets te bank hangen met een goede film.

Naast mijn vrije tijd spendeer ik natuurlijk de meeste tijd in de schoolbanken. Ik zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding doktersassistente. Dit houd in dat ik, als alles volgens plan loopt, ik in juli ben afgestudeerd en officieel doktersassistente ben. 2017 zal daarom voor mij een zwaar, hectisch maar vooral heel leuk jaar worden met veel examens en huiswerk én een diploma!

____________________________________________________

BYANNEMAE
byAnnemae is opgericht op 1 augustus 2014. Vanaf dat moment wilde ik mijn oude blog, xhartjebeauty een blog die ik 'runde' tot mijn 14e, herpakken onder een nieuwe naam.         Ik wilde een blog die beter bij mij als persoon paste en waarbij ik professioneler kon schrijven. Ik wil op mijn blog delen wat ik leuk vind en vooral wanneer ik leuk vind. Ik wil simpelweg delen wat ik zie, leuk vind of eet: inspireren. Daar draait het om.

By Annemae is een persoonlijke-, lifestyleblog met naast persoonlijke en lifestyle artikelen ook beauty, food en reis artikelen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, lief! ♥
Mijn reacties modereer ik zelf. Het kan soms dus even duren voordat je je reactie online ziet staan.